Pagina's

woensdag 5 mei 2010

Berg
Net onze eerste berg beklommen. Fantastisch uitzicht tot aan de Ierse zee. Jawel de zon schijnt!

2 opmerkingen:

 1. We gaan toch zeker niet elke dag aan het bier. Er moet nog wel wat voor mij over blijven.

  Ron

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he pap en mam,

  hier gaat alles erg goed. ik weet niet hoe het in Gouda gaat, maar geen nieuws is goed nieuws. ik zal ze zo nog even bellen, om te vragen of het dus ook daadwerkelijk nog allemaal goed gaat.

  de eerste 3 dagen op mijn nieuwe werk zitten erop. en ik krijg er alleen maar energie van. ik leer er zoveel en de mensen zijn echt geweldig. heel ondeugend.fysiek is het wel zwaar. je probeert al vaak te snel te veel met je eigen lichaam te corrigeren.vandaag was ik vroeg klaar, dus straks alle tijd om mijn tas te pakken voor het EK. ik heb er super veel zin in.

  met het raam is het dus allemaal goed gekomen. waarschijnlijk wilt Vin de auto deze week naar carglass brengen om de echte ruit erin te laten plaatsen. ook heel vervelend nieuws gehoord. een vriend van mij (Stefan uit roosendaal) heeft afgelopen zondag zelfmoord gepleegd. dit hoorde ik gisteravond van wesley. reden is niet bekend. vandaag een kaartje sturen.

  hoe gaat het wandelen? de eerste 2 dagen zitten erop. en ik zou wel eens wat fotos willen zien!!ik hou jullie op de hoogte. ik neem mijn laptop mee naar frankrijk (waar het dus nog steeds sneeuwt!)en hoor graag weer van jullie!

  veel plezier
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen